UP Amsterdam is niet zoals alle andere sportscholen in Amsterdam. Het is volledig anders.

Ingenesteld tussen de grachten van Grachtengordel-West, begon onze Amsterdam Personal Training gym in 2012 onder de naam Evolve Amsterdam. Aan het roer stonden Michael Henskens en Sander Beenders. Ze waren naar eigen zeggen

geïnspireerd geraakt door Ultimate Performance en hebben altijd met bewondering gekeken naar de ongelofelijke resultaten die Nick Mitchell en zijn team in rap tempo wisten te bereiken.

Michael Henskens

Tegen het einde van 2016 was Evolve ‘geëvolueerd’ naar een gerespecteerde speler binnen de Nederlandse markt op het gebied van opleiden en coachen van de beste personal trainers van Amsterdam. Ons managementteam kwam tot de conclusie dat er twee aspecten noodzakelijk waren om personal training in Nederland verder te helpen: het overnemen van de interne processen van UP, die de slogan “maximale resultaten in minimale tijd” tot kunst verheven hebben en het toe-eigenen van de kenmerkende UP-cultuur.

Door onze in Amsterdam gevestigde personal trainers het carrière- en opleidingsplatform te bieden, kunnen we personal training in Nederland naar een volgend niveau tillen. Het is een essentiële schakel en een van de belangrijkste redenen dat de UP-personal trainers geroemd worden als ’s werelds beste.

De gym aan de Keizersgracht was al goed. Toch hebben we uitgebreid met 250.000 EUR aan materiaal en hebben we een omgeving gecreëerd die zeer speciaal te noemen is. Er is in heel Amsterdam nog nooit een gym geweest die zo toegespitst is op de serieuze trainer. De man of vrouw die wil presteren en net dat ‘beetje extra’ wil geven tijdens een gymsessie. En nee, zij zien dat ‘extraatje’ niet in de vorm van een reeks plasma-schermen, waar ongeïnspireerde sporters zielloos hun rondjes draaien op de fietsen zonder een grammetje vet te verliezen.

We hebben een plek ontwikkeld waar elke Olympische atleet zou kunnen trainen (en veel doen dat ook!). Toch is onze belangrijkste missie altijd geweest dat we ons willen richten op de zogenaamde normale mensen en niet alleen op de professionele atleten. We hebben een plek gecreëerd waar we de efficiëntie van hun training en dieet kunnen optimaliseren. Wij hebben immers de reputatie opgebouwd dat we binnen 6-12 weken resultaten boeken. Resultaten die menig persoon in jaren training niet zal bereiken.

Onze personal training gym in Amsterdam is speciaal, dat is een gegeven. Waarom? Kijk eens naar deze waslijst aan redenen:

  1. In onze privé gym kan alleen op afspraak getraind worden, waardoor je altijd verzekerd bent van privacy en nooit in de rij hoeft te staan voor het gebruik van apparaten. Alles is erop gericht om jou de meest efficiënte workout te laten voltooien.
  2. We zijn geen personal training studio. Te vaak zijn personal training studio’s kleine, drukbevolkte ruimtes met een gebrek aan apparatuur en opties. Maar niet bij UP Amsterdam – wij hebben alles dat je nodig hebt en meer. Het verschil bij UP is dat we nooit ramvol zitten met mensen zoals bij drukke, commerciële gyms.
  3. We zijn geen hardcore gym, maar zijn wel bloedserieus. Iedereen is welkom in de gym, we geven niks om je vaardigheid of handicap. Waar we wel om geven, is je instelling. Je kan ’s werelds minst fitte persoon zijn en op dezelfde manier behandeld worden als een Olympische sporter.
  4. We zijn een familie. Het klinkt sentimenteel, maar het is waar. Onze oprichter Nick Mitchell heeft een zorgzame omgeving gecreëerd waar iedereen oog heeft voor de ander. Dit gevoel leeft bij alle UP-gyms over de hele wereld. Omdat we een limiet stellen aan het aantal personal trainers in onze gym, herken je al vrij snel alle gezichten en kan je geïnspireerd raken door het harde werk en de resultaten van anderen.
  5. We zijn de best uitgeruste personal training gym in Nederland. Geen enkele privé-gym kan de kwaliteit en de diversiteit aan apparatuur bieden die onze klanten tot hun beschikking hebben.

Kunnen we onze grote woorden ook waarmaken? Neem eens een kijkje op de Real Results pagina’s en Testimonials en beoordeel zelf of UP Amsterdam the real deal is.

Maak van jezelf onze volgende transformatie – schrijf je hieronder in voor meer informatie.

Faciliteiten

Details moeten nog worden afgerond, maar al onze apparatuur is custom-made door’s werelds beste leveranciers in fitness- en trainingsapparatuur. Wij nemen alleen genoeg met het ultieme om het uiterste te bereiken.

Adres

Rozengracht 207-F
1016 LZ
Amsterdam
Netherlands

P: +31 20 223 7511

E: dani@upfitness.nl

Bezoek onze officiële website.
https://upfitness.nl