De beste Personal Trainers van Hong Kong

Ultimate Performance groeit met stappen en sprongen en we zijn enorm trots dat we onze nieuwste vestiging in Hong Kong mogen aankondigen. UP Hong Kong heeft alles wat je mag verwachten van een UP-vestiging. De allerbeste spieropbouw- en vetverliesmachines, Watson fat grip dumbells, Atlantis apparaten die we vanuit Canada hebben laten importeren en niet te vergeten de katalysator van pijn: de Sprint Track. Traditionele gyms in Hong Kong zijn altijd overbevolkt, gebouwd in kleine ruimtes en hebben een gebrek aan effectieve apparaten. UP Hong Kong is precies het tegenovergestelde. Wij hebben alleen maar gloednieuwe machines, zijn gevestigd in een fantastische ruimte en hebben een goede sfeer gecreëerd waardoor je niet kan wachten om terug te keren!

Onze UP Hong Kong gym is speciaal voor personal training en is dus alleen beschikbaar voor onze privéklanten. Dit betekent dat er geen rijen zijn en dat je nooit hoeft te wachten, zelfs niet op piekuren. Je komt in een omgeving terecht waar alles geoptimaliseerd is en waar je het maximale resultaat kan behalen in een zeer kort tijdsbestek.

De apparatuur en locatie in Hong Kong dragen zeker bij aan het speciale element van onze gym. Toch is cultuur die we in alle lagen van ons bedrijf doorvoeren het allerbelangrijkst. Er zijn geen “rent-a- friend” trainers en er is niemand die een veer in je achterste steekt (tenzij je er harder van gaat trainen). Wij zijn er alleen voor diegenen die net dat extra stapje willen zetten.

Faciliteiten

Zoals met al onze Ultimate Performance gyms, huisvesten we alleen de meest effectieve apparatuur en machines waarvan we solide resultaten gewend zijn. UP Hong Kong heeft alles wat je van een UP-vestiging mag verwachten. Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van vetverlies en spieropbouw, Watson fat grip dumbells, uit Canada geïmporteerde Atlantis machines en niet te vergeten, de gehate/geliefde sled track.

Maak van jezelf onze volgende transformatie – vul onderstaande tabel in en geef je op!

Adres

3rd Floor Unicorn Trade Centre
127-131 Des Veoux Road Central
Central
Hong Kong

P: +852 27989000

E: hk@upfitness.com

Bezoek onze officiële website.
http://upfitness.com.hk

Dichtstbijzijnde Trein Station

Central MTR
Sheung Wan MTR