Ultimate Performance Marbella is niet alleen anders omdat het een UP gym is. Het verschilt ook nog eens volledig van onze andere gyms. Wat betreft kenmerken, apparatuur, omgeving en cultuur is het bijna identiek aan de andere UP faciliteiten, maar het verschil zit hem in de grootte en toegankelijkheid van deze gym.

UP Marbella is een waar trainingsparadijs van 2000 m2. Hier wordt niet alleen personal training gegeven. Het is ook toegankelijk voor de reguliere gym-bezoeker (niet zoals in Londen en het Verre Oosten waar je verplicht moet trainen met een personal trainer). In April 2014, ten tijde van dit schrijven, was dit centrum bijna af. We schrijven ‘bijna’ omdat je het in Spanje nooit zeker weet.

elliott marbella

De schaal en omvang van het UP Marbella project is groot. We bouwden namelijk aan een gym die men in Europa nog nooit eerder gezien had. We zijn all-out gegaan om ons magnum opus neer te zetten. De eerste verdieping beslaat 464 m2 en is volledig uitgerust voor weerstandstrainingen die je van ons mag verwachten. De gym is uniek in Zuid-Europa. Wanneer je de andere 464 m2 van de astroturf meetelt, die direct naast de gym te vinden is, mag je gerust spreken van een kunststukje. We gaan daar auto’s duwen, boomstammen tillen en outdoor Sterkste Man- en conditie-trucjes uithalen die je niet voor mogelijk houdt. Hou je van een pump-workout? We hebben buiten, bij onze 140m2 ‘weight pit’ genoeg te bieden. Venice Beach in Marbella maar dan zonder de zwerm mensen die je staan aan te gapen!

vaughan

Als kers op de taart hebben we een dakterras van 464m2, met een panoramisch uitzicht van 360 graden. Vanaf hier kijk je uit over de beroemde La Concha bergen van Marbella en de Mediterrane Zee. Je kan hier heerlijk ontspannen na een intensieve workout, even strekken of luisteren naar lezingen in onze nieuwe UP collegezaal. Ook zal er een barbecue zijn bij special events, die we meer dan eens gaan inplannen! Het relaxte terras zal, qua gevoel, ver af komen te staan van de snoeiharde training die eronder plaatsvindt. De regels van UP Marbella zijn simpel: respect, genot en educatie. Leden worden gecoacht om veilig te trainen, specifiek te trainen naar hun doel, de juiste maximale inzet te tonen om dat doel te behalen, maar ook hoe onze apparaten op een correcte manier te gebruiken zijn en hoe ze op een nette manier de apparaten kunnen delen. Wanneer je je mobiel denkt mee te kunnen nemen naar de gym, kom je bedrogen uit. Dit levert je een week schorsing op!

Ondanks al deze unieke eigenschappen en monsterlijke omvang van onze visie, zijn de mensen die in deze gym komen te werken het belangrijkst. Zij kunnen het omtoveren tot een echt fitness-Walhalla. Zij zullen de juiste klanten aantrekken, en samen met hen een fijne omgeving creëren. Laat ons weten of je deel wilt uitmaken van deze mijlpaal!

Maak van jezelf onze volgende transformatie – vul onderstaande tabel in en geef je op!

Adres

Calle Chipre 22,
29670 San Pedro de Alcántara,
Andalucia,
Spain

P: +34 951 51 66 24

E: info@upfitness.com.es

Bezoek onze officiële website.
http://upfitness.com.es