Onze tweede personal training gym in het Verre Oosten. Ultimate Performance Singapore is gevestigd in het CBD, op een steenworp afstand van het Lau Pa Sat food-court.

We zijn enorm trots op dit project. Het toont niet alleen onze bereidheid om, op dit niveau van personal training, bepaalde werelddelen te ontwikkelen die niet direct voor de hand liggen, maar het laat ook zien dat de gym in Singapore een stap verder gaat in grootte. Met een slordige 560 m2 is het de grootste private personal training gym ter wereld. Niet normaal toch? De ruimte stelt ons niet alleen in staat om een ongelofelijke omgeving te creëren, die iedereen verwacht van UP, maar geeft ons ook de mogelijkheid om nieuwe trainingsmethoden te ontwikkelen. Zo kunnen we onze klanten helpen in de beste vorm van hun leven te komen.

Onze nieuwe gym in Singapore is divers en heeft een breed scala aan internationale en lokale trainers die allen trainen volgens de methodologie van Nick Mitchell, oprichter van UP. Zo hebben we onder anderen Chris Richards, een van de meest ervaren personal trainers van Londen, overgevlogen naar Singapore om leiding te geven aan het team. Chris dankt zijn reputatie aan een jarenlange samenwerking met Nick Mitchell in onze UP Mayfair gym. Hij is een van onze meest veelzijdige trainers en heeft bovendien het meest proportioneel gespierde lichaam die je in de gym zal tegenkomen.

Adres

21st Floor,
The Octagon,
105 Cecil Street,
Singapore 069534

P: +65 6536 8649

E: amy.chen@upfitness.com

Bezoek onze officiële website.
http://upfitness.com.sg