EEN PAAR WOORDEN VAN NICK MITCHELL, OPRICHTER VAN ULTIMATE PERFORMANCE GYM

Nick Mitchell Syney

Het is mij een waar genoegen om namens UP aan te kondigen dat we in januari 2017 onze eigen gym zullen openen in Sydney CBD.

Gezien onze overname van de Clean Health CBD gym, kan het zijn dat je al bekend was met onze nieuwe locatie. Het is de eerste van een reeks gyms die we hopen te gaan openen in Australië. Als je een van die insiders bent, zal je waarschijnlijk ook beamen dat de gym een ideale ligging heeft naast Town Hall.
Vergeet alles dat je wist over de voormalige staat van deze gym. Het is volledig opgeknapt, opnieuw ingericht en een uitbreiding van de huidige ruimte is aan de gang. We hebben ruim 185 m2 toegevoegd aan de gym, gloednieuwe kleedruimtes en douches gebouwd en hebben een bedrag met 6 nullen uitgetrokken om de uitrusting van de gym te verbeteren. Toch is het niet alleen de ruimte, de spullen en al helemaal niet de kleedkamer die de Personal Training gym zo speciaal maakt.

UP heeft niet altijd de financiën voorhanden gehad om te investeren in de beste apparatuur en uitrusting. Wat ons daarentegen de enige internationale Personal Training-organisatie in de wereld maakt is het team, die qua reputatie ver boven anderen staat als het draait om het bereiken van een maximale lichaamssamenstelling in een minimaal tijdsbestek. We gaan een aantal van onze beste Personal Trainers Down-Under sturen, maar bovenal zullen we Australië kennis laten maken met onze filosofie en ongelofelijk rigoureuze standaard.

We hebben er een goed, jong team bij gekregen en vertrouwen erop dat de UP-reputatie ook in Sydney op zal leven, zoals het doet bij alle andere vestigingen.

Ik zou nu een lange video kunnen laten zien die mijn verhaal onderbouwt met honderden ‘before and after’ transformaties en natuurlijk kun je een gedeelte van onze UP-resultaten terugzien op Australia.com/?nm. Toch wijs ik jullie liever, nogmaals, op het punt dat het niet gaat om de investering die we hebben gedaan om de beste Personal Training gym in Sydney te worden. Het draait allemaal om het begeleiden, verzorgen, aanmoedigen en groeien van onze Personal Trainers zodat zij op een zeer hoog niveau en op constante basis onze klanten kunnen bedienen.

Met vriendelijke groet,

Nick Mitchell

Faciliteiten

Al ons materiaal is custom-made door wereldwijde spelers op het gebied van kracht en fitnessapparatuur. Wij eisen het beste om het uiterste te bereiken.

Adres

Basement Level, 499 Kent St.
Sydney NSW 2000
Australia

P: +61 2 8467 0123

E: enquiries@upfitness.com

Bezoek onze officiële website.
https://up-australia.com